Bourgonjon,

Uw vleesleverancier voor een geslaagd evenement

Organiseert u een evenement en zoekt u een vleesleverancier? Kies Bourgonjon voor een top evenement met kwaliteitsvlees.

Bij Bourgonjon garanderen we kwaliteits vlees aan groothandelsprijzen dat we speciaal reserveren voor uw grote evenementen en andere gebeurtenissen.

Een van onze specialiteiten is de selectie en bereiding van vlees in porties en perfect aangepast aan verschillende soorten evenementen. Dus, als u een bestelling wilt plaatsen bij Bourgonjon voor een evenement dat u organiseert, neem dan onmiddellijk contact met ons op:

  • In uw sportclub
  • Vereniging
  • Festival
  • Studentenclub
  • De scouts of andere jeugdbewegingen (CHIRO)
  • En nog veel meer…

Uw bestelling wordt verpakt, geëtiketteerd en aan huis geleverd door gekoeld transport. Bourgonjon garandeert u de beste prijzen voor vlees van hoge kwaliteit. Uw barbecue, diner en andere feesten worden voorzien in vlees door uw vleesbedrijf, Bourgonjon. Ontdek nu onze vlaggenschipproducten op onze website.

We beloven u kwaliteit. Het resultaat is dat ons rundvlees alleen afkomstig is van rund dat onder het label Vitaproject is gekweekt. Ons vlees is ECHT ambachtelijk. Door onze uitgebreide automatische controle toe te passen, wordt het productieproces gecontroleerd bij de aankoop van het vlees totdat het aan de klant wordt geleverd. Onze goedkeuringen met de FAVV garanderen dit.

Gaat u binnenkort een evenement plannen? Aarzel niet meer en neem contact op met ons vleesbedrijf die graag aan uw wensen zal voldoen. We zijn natuurlijk altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Neem contact op voor een kennismaking