Home | Bourgonjon
Contacteer ons en wij stellen onze super gebruiksvriendelijke bestelapp ter beschikking!

Bourgonjon, vlees groothandel in Gent

Onze business is leveren van vers vlees exclusief aan bedrijven uit de horeca-sector. Eén van onze specialiteiten is portioneren en verpakken van vers vlees op maat van de klant. De bestellingen worden correct geëtiketteerd en geleverd aan huis met gekoeld transport. BRASVAR varkensvlees wordt door ons in Gent verdeeld. Ons rundsvlees is enkel afkomstig van runderen die gekweekt worden onder het kwaliteitslabel Vitaproject: dit is onze garantie voor bijzonder smaakvolle biefstukken en Côte à l’os. Door de toepassing van ons uitgewerkt autocontrolesysteem wordt het produktieproces bewaakt vanaf de aankoop van vlees tot wanneer het geleverd wordt bij de klant. Onze Erkenningsnummers bij Federaal Voedselagentschap staan hiervoor garant.
f100398h quality label
f100398 quality label
kf100398 quality label

Een greep uit ons assortiment

Contacteer ons en wij stellen onze super gebruiksvriendelijke bestelapp ter beschikking. Men surft héél eenvoudig naar : bestel.bourgonjon.be en wij bezorgen de inloggegevens (die nog kunnen gewijzigd worden nadien). Het voordeel is dat de klant steeds een up-to-date prijslijst kan raadplegen en dat hij  kan zoeken op vleessoort of artikelnaam

Onze klanten

Onze klanten zijn voornamelijk bedrijven uit de horeca-sector : met name brasserieën, restaurants, eethuizen, traiteur-en cateringbedrijven, feestorganisators. De sector is de laatste jaren enorm geprofessionaliseerd en de eisen van hygiëne en voedselveiligheid winnen nog steeds aan belang. Wij wensen ons te profileren als echte helper en waardevolle partner voor het horeca-bedrijf : streven naar een continue verbetering is een missie waar wij steeds verder aan werken.

Open communicatie en persoonlijke aanpak

Flexibele levertijden.

Uitstekende service

Constante kwaliteit van onze producten

Wanneer het u past, maken we graag tijd vrij, om u vrijblijvend onze producten voor te stellen en het u te laten uitproberen. U kan ons ook bereiken en bezoeken in onze werkzone.

Neem contact op voor een kennismaking